Naša priča …

O našoj Kompaniji

Preduzeće Bomanite d.o.o. je osnovano 1997. godine u Beogradu i poseduje licencu kompanije BOMANITE CORPORATION, iz Kalifornije, USA. Kao licencirani partner svetskog lidera u upotrebi arhitektonskog betona za popločavanje i oblaganje, sposoban je i odgovoran da koristi tehnologiju štampanog betona, thin-set tehnologiju i ostale napredne sisteme izvođenja livenog betona na licu mesta, sa nepogrešivošću jedinstvene, oprobane formule u svemu prema najvišim standardima koje propisuje Bomanite kompanije.

  • Licenca BomaniteBomanite sa predstavništvom u Beogradu, kao i Bomanite Montenegro sa predstavništvom u Baru, jedina su preduzeća u Srbiji i Crnoj Gori koja poseduju licencu Bomanite korporacije i kao takva daleko najkonkurentnija na našem tržištu.
  • Specijalizovani smo za...Bomanite je posebno specijalizovan za oblaganje kako horizontalnih, tako i vertikalnih površina, sa posebnim naglaskom na upotrebu tehnologije štampanog betona za popločavanje, u širokom opsegu javnih i privatnih površina.
  • Popločavanje Štampanim BetonomUz stalno investiranje u stručni kadar i praćenje novih trendova u oblasti tehnologije, mehanizacije i materijala, Bomanite se pozicionirao na vodeće mesto u oblasti popločavanja štampanim betonom u Srbiji i Crnoj Gori.
  • Thin Set TehnologijaUkoliko se radi o oblaganju vertikala- stubova i zidova, kao i betonskom mobilijaru- žardinjerama, vazama i ćupovima, tu je thin set tehnologija.

Bomanito u brojevima …

O našem Kvalitetu

 

Brojni uspešno izvedeni projekti i zadovoljni poslovni partneri potvrda su efikasnosti Bomanite, kao i trajnog kvaliteta Bomanite proizvoda.

21GODINU SA VAMA
400+POSLOVNIH OBJEKATA
1100+PRIVATNIH KUĆA

Sajam betona “World of Concrete” …

O našoj Misiji i Viziji

Sajam betona “World of Concrete” (svet betona) koji se svake godine održava u Las Vegasu nezaobilazna je stanica i naše Bomanite kompanije, i stalni povod unapređenja tehnologije, novih materijala i opreme u saradnji sa stručnjacima širom sveta. Tako Bomanite štampani beton u našim rukama iz godine u godinu postaje bolji, lepši, raznovrsniji.

Outstanding New Licencee

Outstanding New Licencee

Best Bomanite Project – Region 20 – Europe

Best Bomanite Project – Region 20 – Europe

Certificate of Technical Training

Certificate of Technical Training